OM OSS

    SE*Paw control

Välkommen till oss Paw controls Maine coon.

Som drivs av mig Maja med familj. Vi bor i den lilla byn 

Gamleby som ligger 2,5 mil norr om Västervik. Vi har kattuppfödning i liten skala i hemmamiljö, där våra katter lever med oss och har tillgång att springa fritt på alla ytor i vårat stora hus. Dom har även en ute gård där dom kan få frisk luft och leka och klättra runt i så mycket dom vill.

Vi ägnar mycket tid för att umgås och sköta om våra katter.

...och

 vår uppfödning bygger på att få fram sunda friska och rastypiska katter med bra temprament .

En katt/kattunge är självklart fullvaccinerad, chippad, avmaskad, besiktad och registrerad med stamtavla från Sverak.

 

Alla våra katter är HCM scannade och eller DNA testade och vissa HD röntgade, och katter som inte klara testerna används inte i avel så klart.

Dom är socialt tränade av både katter och människor, då vi pysslar mycket med dom och är 99% rumsrena.

Katt/ kattungarna säljs till sällskap/ utställning i första hand, och är du intresserad av att köpa en katt till avel så går de att diskutera men då till ett annat pris.

vi kan inte ge några garantier på att din katt verkligen kan användas i avel, mycket kan hända en katt på vägen när den växer upp.

En katt i unga år runt 12-15 veckors ålder kan se hur frisk och fin ut som helst, men kanske senare inte passar till avel  p.g.a tester din katt inte går igenom eller temperament eller linjer som inte passar att avla vidare på, testiklar som kanske senare inte är normala  o.s.v.

Du som köpare gör ett val och vi som uppfödare säger självfallet ifrån om inte katten verkar vara ett bra ämne för avel och vi ersätter bara mellanskillnaden (från sällskapskatt till avelskatt) om inte katten kan gå i avel. 

Alla köpare har support så länge man vill och behöver.

Vi har tillstånd från Länsstyrelsen att driva katteri.

 

MAINE COON-Den vänliga jätten